pfifiaki-diagnwsi-favicon

Κατ΄ οίκον διαγνωστικές εξετάσεις

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ προασπίζοντας την υγεία των πελατών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ατομική και δημόσια υγεία, προσφέρει για τους εξεταζόμενους που επιθυμούν πραγματοποίηση κατ’ οίκον αιμοληψίας από έμπειρους νοσηλευτές, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη λήψη αίματος στον προσωπικό σας χώρο, κατόπιν ραντεβού.

Κατανοώντας απόλυτα το άγχος και την ένταση της εποχής λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς και την αναγκαιότητα για πρόληψη ή και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, τα κέντρα μας στέκονται δίπλα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο στον χώρο διαμονής σας, όσο και στον εργασιακό σας χώρο.

Μπορούμε με μία μικρή χρέωση να εκτελέσουμε κατ΄οίκον αιμοληψία για ενήλικες, παιδιά και βρέφη και για όλους όσους έχουν ανάγκη τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Η κατ΄οίκον αιμοληψία και νοσηλεία γίνεται ΜΟΝΟ, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

psifiaki-diagnwsi-home-1

Η Γραμματεία μας, θα σας ενημερώσει για την ώρα της λήψης, που θα γίνει στο χώρο σας και θα κρατήσει τα προσωπικά στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση όπως και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Στο χώρο σας μπορούν να γίνουν περισσότερες από μια λήψεις, αρκεί να μας έχετε ενημερώσει, έγκαιρα, για τον αριθμό των ατόμων που θα εξυπηρετήσουμε.

Τονίζουμε πώς το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι οι εξετάσεις τις οποίες, ο θεράπων Ιατρό σας, σας έχει παραπέμψει να εκτελέσετε, είτε σας τις έχει γράψει σε παραπεμπτικό με τον ΕΟΠΥΥ, είτε ιδιωτικά.

Κόστος εξέτασης: 10 ευρώ.

Κατ΄ οίκον εξετάσεις για COVID-19

Έμπειρος Νοσηλευτής με αποκλειστικό αντικείμενο τη λήψη δειγμάτων για ασθενείς με κορωνοϊό, έρχεται στον χώρο σας.

Λήψη δείγματος για μοριακό έλεγχο και για έλεγχο αντισωμάτων. Για το επιπλέον κόστος της κατ΄ οίκον επίσκεψης, απευθυνθείτε στη Γραμματεία.

Κατ΄ οίκον Αιμοληψία

Έμπειροι αιμολήπτες αναλαμβάνουν τη λήψη αίματος και την παραλαβή άλλων βιολογικών δειγμάτων για όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργούνται από το Κέντρο μας. Το επιπλέον κόστος για την κατ΄ οίκον αιμοληψία, είναι 10 ευρώ.

Κατ΄ οίκον ακτινογραφία

Ψηφιακή ακτινογραφία χαμηλής δόσης με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό του Κέντρου μας, ειδικά για ασθενείς των οποίων η μετακίνηση είναι αδύνατη ή επώδυνη. Αξιόπιστα αποτελέσματα, αμέσως!

Η υψηλή ευκρίνεια της εικόνας επιτρέπει την αποτύπωση αδιευκρίνιστων ορθοπεδικών περιστατικών (μικρορωγμώδη κατάγματα/ εξαρθρήματα,κ.α) για τα οποία δεν είναι σαφές εάν ο ασθενής πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο/Κλινική/Ιατρείο για εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Με το σύγχρονο φορητό ακτινολογικό μας εξοπλισμό επιτυγχάνεται η γρήγορη ανάκτηση της ακτινολογικής εικόνας στον ειδικό φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ώστε τα απεικονιστικά αποτελέσματα να δείχνουν άμεσα την εικόνα των οστών του πάσχοντος. Εάν βρίσκεται στον χώρο Ορθοπεδικός, μπορεί απευθείας να προβεί σε εκτίμηση ή να του σταλεί ηλεκτρονικά η ακτινογραφία, ή να σταλεί στο email σας μετά από γνωμάτευση του Ακτινολόγου του Κέντρου μας, προκειμένου να την προσκομίσετε στον ιατρό σας.

Η διαδικασία της ψηφιακής ακτινογράφησης στο κρεβάτι του εξεταζόμενου είναι ίδια με την ακτινογραφία που γίνεται στο Κέντρο μας αλλά είναι χαμηλότερη η δόση ακτινοβολίας, γι΄ αυτό και ενδείκνυται για άτομα που βρίσκονται σε κατάκληση.

Κατ΄ οίκον υπέρηχοι

Διενεργούμε κατ΄ οίκον υπερήχους με υπερσύγχρονο φορητό υπερηχογραφικό εξοπλισμό για άτομα που λόγω της φυσικής τους κατάστασης δεν είναι εφικτό να μετακινηθούν εύκολα.

Γίνονται:

  • Υπέρηχοι άνω και κάτω κοιλίας, νεφρών, ουρητήρων, ουροδόχου κύστης
  • triplex καρωτίδων, αρτηριών και φλεβών άνω και κάτω άκρων, κοιλιακής αορτής

Κατ΄οίκον triplex

Πραγματοποιούνται Triplex αγγείων:

  • Καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών
  • Φλεβών άνω και κάτω άκρων
  • Αρτηριών άνω και κάτω άκρων
  • Οσχέου
  • Σπληνοπυλαίου άξονα
  • Κοιλιακής αορτής – λαγονίων

Για Πληροφορίες στη Γραμματεία: 210 60 20 992